Thursday, November 22, 2007

Neljapäev Maretiga ;)

Viimasel ajal on koolis kuidagi väga lõbus. Peamiselt olen Riinuga ja me koguaeg naerame :D vahepeal väga mõtetute asjade üle, kuid alati on midagi mille peale naerda.
Täna kutsub Maret mind õhtul kella 7-ks kultuurimajja. Seal oli jõulukaunistuste tegemine ja üksinda ta ei tahtnud minna. Alguses ma küll mõtlesin et ei lähe, sest et homseks on vaja asju kokku panna ja nii.. aga ma siiski läksin. Alguses oli meid seal ainult viis. Kolm õpetajat (Kersti Vendelin, Reeda Sadam ja siis Anu Pindsoo) ja meie Maretiga. Siis me mõtlesime küll, et poleks pidanud tulema. Siis tuli rahvast juurde ja polnudki enam nii halb seal olla. Tegime kuuski. Kõigepeale värvisime lillepoti ära ning tegime okstest puu tüve. Siis valasime tsementi või midagi sellist lillepoti sisse ja vajutasime puu tüve sinna sisse kinni. Siis hakkasime kuuseoksi ja muid oksi puutüvele kinnitama. Täitsa lahe oli seda teha ja puu tuli armas välja. Teised jätsid oma puud sinna, aga meie Maretiga tahtsime need koju võtta. Võtsime need siis kätte ja hakkasime kultuurimaja juurest tulema. Me ei tahtnud läbi linna minna ja läksime siis järve äärest. Seal oli nii märg ja kõik lirtsus. meils aid jalanõud kohe märjaks ja siis me ei viitsninud seal üle lompide hüpata ja kõndisime rahulikult läbi märja. Jalanõud on nüüd suht märjad ikka. Me mõtlesime, et päris naljakas võis olla vaadata kuidas kaks jalgadega kuuske mööda linna kõnnivad :D Kiriku juures tuli meile üks tüdruk ka vastu ja me täiega narsime Maretiga. Hiljem tuli veel üks vana naine koos koeraga vastu. Vedas, et mingit noortepunti vms vastu ei tulnud.. siis oleks vastik olnud :D:D Jõudsime siis Mareti juurde. Käed olid nii väsinud puu hoidmisest sest puu oli umbes meetri pikkune ja mitte väga kerge. Siis helistasin emale ja varssti olingi kodus.
Praegu seisab puu üleval telekatoas, ehk siis minu seljataga :D
Mõned asjad on veel homseks vaja kokku panna ja siis on vist sõiduks ja saaremaal olemiseks kõik valmis! :) Loodan et tuleb lahe nädalavahetus mul.

No comments: